Velkommen til Jazzklub Bornholm

Mette Absalon, synger med ASQ den 27 september.

Kære alle medlemmer og andre jazzinteresserede.

Jazzklub Bornholm har måttet aflyse flere planlagte koncerter i både foråret og efteråret på grund af Coronakrisen.

Nu begynder vi efterårssæsonen den 25. oktober med de lokale Memories Of You, som også besøgte os i februar måned.

Derefter kommer Den Faste Trio med Søren Høst (sax) som solist den 15. november.

Se resten af efterårsprogrammet og programmet for foråret 2021 under "Arrangementer".

Inden vi igen mødes, kan du bruge ventetiden til at klikke lidt ind på denne hjemmeside og høre og genopleve de mange fantastiske koncerter, vi har haft sammen i Raschs Pakhuz. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Memories Of You Quintet: Jan Fahrenkrug, Lasse Larsen, Olav Harsløf, Michael Juul Hammerlund Jens Erik Westh.

 

Se mere under "arrangementer". 

 

 Vel mødt.

     Husk uden publikum ingen jazzklub. 😀 😎 🤩

Vær opmærksom på at du kan gense og høre en del af de fleste af koncerterne under menupunktet VIDEO. 

 

Kontingent 2020 på 100 kr. kan indbetales på JazzklubBornholms bankkonto i Nordeabank  0650 6885 919 969. eller ved døren ved alle arrangementer. Husk kontanter. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 Kig gerne ind og sæt krydser i kalenderen. 

Se under menupunktet:
"Arrangementer" Vores arrangementer er støttet af Bornholms Regionskommunes Musik- og Teaterråd.

Klik på Video i menuen. Der vil du kunne se og  gense de forskellige orkestre som har spillet i JAZZKLUB BORNHOLM 

 
 
 
TAK FOR SIDST :  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tak for sidst. søndag den 23 februar spillede Memories of You Quintet er meget lyttevenlig og swingende koncert i Rasch. Dejlig fornyende gruppe til det Bornholmske jazzliv.
Tak for sidst. Søndag den 16 februar spillede Jan Harbeck og Den Faste Trio en meget flot koncert i Rasch. Publikum var meget begejstrede og Jan HArbeck udtrykte en glæde ved igen at spille i Rasch, ligesom har var meget glad for at spille med Den Faste Trio.
Tak for sidst. Søndag den 9. spillede Ole Matthiessen Trio en dejlig lyttevenlig koncert. Der var en god stemning i Rasch. En skam at så mange blev snydt for denne koncert med garvede musikere.
Tak for sidst. Søndag den 26. spillede Havz Jazz efter generalforsamlingen. Tak til Steen Hansen og Havz Jazz for en god og velspillet koncert. Publikum kvitterede med et stort bifald
Tak for sidst. Den 24. november spillede Jan Lundgren med trio en meget lyttevenlig koncert i Rasch.Det var meget tydeligt at publikum var begejstrede. Flere undrede sig over, at Jazzklubben i samarbejde med Musikhuzet kan få disse dygtige musikere til Bornholm.
Tak for sidst: Søndag den 10 november spillede Ollie Wallace Quartet herlig koncert i Rasch Pakhus. Skam at så få brugte muligheden for at høre denne velspillende Quartet.
Søndag den 13. oktober spillede Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband i Rasch, - og det var dejligt. Det begejstrede publikum fik klappet til et par ekstranumre. Det var en herlig start på Jazzklub Bornholms efterårs koncerter.
Den 24. marts spillede Mathias Heise (mh) med sin kvartet: Pelle von Bülow (g) Morten Ærø (tr.) og Thomas Fonnesbæk (b). En flot koncert, hvor rigtigt mange havde fundet frem til Rasch Pakhus. Tak også til publikum for et talstærkt fremmøde.
Den 10. marts spillede Snorre Kirks Kvartet feat. Stephen Riley Stephen Riley (ts), Magnus Hjorth (p), Anders Fjeldsted (b), Snorre Kirk (dr), gav en meget lyttevenlig jazzkoncert for et talstærkt publikum. Stephens Rileys bløde tenorsax fyldte rummet på bedste måde. Der var klapsalver og ekstranummer, en rigtig god eftermiddag.
Den 24. februar spillede Zier Romme Larsen (p), Rune Fog Nielsen (b) og Frands Rifbjerg (tr.) en herlig koncert i Raschs Pakhuz. Der var dømt intim stemning af den bedste slags og kommentarer som: "Rigtig godt og svingende" kunne høres flere steder hos publikum. Foromtalen var bestemt ikke overdrevet.
Mette og den Faste Trio
Den 10. februar spillede Rolf Thofte Kvartet feat. Jacob Christoffersen Rolf Thofte (tp), Jacob Christoffersen (p), Anders Fjeldsted (b), Henrik Holst (tr.) i Raschs Pakhuz for et talstærkt publikum. Garvede musikere med flere egne numre i den moderne stil.
Den 20. spillede multikunstneren Ulf Johansson Werre som solist med HAVZ JAZZ. Orkesteret og solist havde en rigtig god eftermiddag.
Ibsker Soul Service gav igen en flot optræden og en god stemning spredte sig i Rasch Pakhus lørdag den 15. december. Utrolig stemmeføring fra Mette. Bandet måtte ud i 3-4 ekstranumre til det begejstrede publikum.
Søndag den 9. december spillede Morten Haugshøj med band en flot gennemført koncert.
Bobo Moreno og Ole Kock Hansen spilledede i Rasch den 11/11-2018
Emil de Waal (dr) Elith "Nulle" Nykjær (cl), Peter Rosendal (p+tp) og Gustaf Ljunggren.
Sweet Coolness.
DR BigBand i Musikhuzet.
Allan Mortensen med band.
Søndag den 15. spillede JAZZKVARTETTEN i Rasch for første gang. En herlig koncert med sange fra den store verden. Publikum mente at vi var fantastisk heldige at have så gode og kompetente musikere på Bornholm.
Veronika Mortensen med band gæstede jazzklubbenden 11. februar.
Gunhild Carling og HAVZ JAZZ den 21. januar 2018.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Staffan Hallroth | Svar 25.03.2019 15.26

Koncerten med Mattias Heise + Trio søndag (2019-03-24) var bare noget af det bedste jeg oplevet i lang tid. Kanon sæsonafslutning for jazzklubben - tak!

Staffan Hallroth | Svar 18.10.2018 15.02

DR bigband og hr.mundharmonika Heise i Musikhuset. Flot flot flot arrangement.Hatten af for klubbens indsats! Keep swingin'!

Wilhelm | Svar 22.01.2018 00.53

Tak til Jazzklubben - Gunhild Carling og Havz Jazz for en praagtfuld oplevelse -
Superwoman på slap line!! - Fik gåsehud og hjertebanken - HERLIGT!!

Mette Brunemark | Svar 05.11.2017 03.56

Tusind tak Jazzklub Bornholm for Jeres store indsats på Musikhuzets 25 års fødselsdag. Vi havde ikke nået så godt i mål uden Jer. Speciel tak til Erik Lindblad

Suzanne ringsted | Svar 04.10.2015 10.37

Tak for et brag af en fødselsdagsfest. Tænk at få 5 orkestre for 80 medlemskroner med indbygget motion, når man skulle til de forskellige scener. Godt tænkt.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 15:26

Koncerten med Mattias Heise + Trio søndag (2019-03-24) var bare noget af det bedste jeg oplevet i lang tid. Kanon sæsonafslutning for jazzklubben - tak!

...
18.10 | 15:02

DR bigband og hr.mundharmonika Heise i Musikhuset. Flot flot flot arrangement.Hatten af for klubbens indsats! Keep swingin'!

...
22.01 | 00:53

Tak til Jazzklubben - Gunhild Carling og Havz Jazz for en praagtfuld oplevelse -
Superwoman på slap line!! - Fik gåsehud og hjertebanken - HERLIGT!!

...
05.11 | 03:56

Tusind tak Jazzklub Bornholm for Jeres store indsats på Musikhuzets 25 års fødselsdag. Vi havde ikke nået så godt i mål uden Jer. Speciel tak til Erik Lindblad

...
Du kan lide denne side