siden fortsat

Tak for sidst. Herlige jazztoner fra et velspilledende orkester. Tak til Henriks Bolbergs kvartet.
Tak for sidst. Den 11 september spillede Lars Janssons Trio i Rasch. Det var en spændende og velspillet koncert med et talstærkt. En fin start på efterårets koncerter.
Tak for sidst: Søren Høst (sax) gæstede med med Zier Rommes trio. Line up Søren Høst (sax) Zier Romme ( p) Rune Fog Nielsen (b) og Cornelia Nilsson. En dejlig koncert med god stemning og god musik og dygtige musikere. En god måde at slutte koncerterne dette forår.
Tak for sidst: Pepper Spray leverede nærværende god musik og hygge i Rasch søndag den 13. marts 2022. Barytonsaxen, som er sjælden i Rasch, var en rigtig god oplevelse.
Tak for sidst: Den 13. februar spillede Soul Station celebrating the music of Hank Mobley og Dexter Gordon. Lineup Hans Mydtskov (ts) Simon Krebs (g), Mariuz Prazniewski (b) og Anders Mogensen (dr). Der var stor begejstring blandt publikum, som havde en god eftermiddag ovenpå klubbens nedlukning pga corona som blev blæst væk.
Tak for sidst. Den 27 . februar spillede HAVZ JAZZ eftet Jazzklub Bornholms Generalforsamling. Et veloplagt band (og publikum) med to gæstesolister Kris og Gerhard som forstærkning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 18:41

Hvordan melder man sig ind i jazzklubben?

...
21.11 | 17:46

Ja, koncerten i morgen med Dextersi er aflyst, men gennemføres i jan eller feb måned 2021.

...
21.11 | 17:40

Er Dexterity d. 22/11 aflyst?

...
12.11 | 11:20

Medlemskab af jazzklubben giver jo rabat på billetterne, men kun få gange lykkes det på Ticketmaster at få rabatten. Kan bestyrelsen presse dem. Jeg prøver også

...
Du kan lide denne side